Çınarcık’ta, Jinda ile Crazy World Tattoo’nun yeni yerindeki ortaklığı, kesintisiz hizmet anlayışıyla devam ediyor! « Haber Yalova TV

15 Mayıs 2024 - 03:26

Çınarcık’ta, Jinda ile Crazy World Tattoo’nun yeni yerindeki ortaklığı, kesintisiz hizmet anlayışıyla devam ediyor!

Çınarcık’ta, Jinda ile Crazy World Tattoo’nun yeni yerindeki ortaklığı, kesintisiz hizmet anlayışıyla devam ediyor!
Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 10:59

27 views

Yalova Çınarcık’ta bulunan Crazy World Tattoo Piercing, dövme ve piercing gibi beden sanatlarının yanı sıra kalıcı makyajdan, dermapene (mezoterapi) ve çatlak kapatmaya kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.

Crazy World Tattoo Piercing, deneyimli sanatçıları ve modern teknolojileri bir araya getirerek müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. Müşterilerin kişisel tarzlarına ve isteklerine odaklanarak, her biri benzersiz olan eserler yaratıyor. Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan bir atmosferde, sanat ve estetik bir araya geliyor. Ayrıca, Crazy World Tattoo Piercing, dövme silme teknolojisiyle de öne çıkıyor. İsteğe bağlı olarak dövmelerinizi kaldırmak veya değiştirmek istenildiğinde, güvenilir ve etkili bir şekilde bu hizmeti sunuyor. Kalıcı makyaj, dermapen uygulamaları ve çatlak kapatma gibi güzellik alanlarında da uzmanlaşmış olan ekip, müşterilere kendilerini güzel hissetmeleri ve doğal güzelliklerini vurgulamaları konusunda da yardımcı oluyor.

İletişim Bilgileri:

Murat SARIER 0542 336 31 31

Adres: Harmanlar mah vali akı caddesi no 113 Cınarcık, Yalova, Turkey 77300

Mail: crazyworldtattoo@gmail.com

Instagram: crazyworldtattoo

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.