Yunanistan’da GSM operatörleri, deprem nedeniyle Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı « Haber Yalova TV

16 Mayıs 2024 - 10:52

Yunanistan’da GSM operatörleri, deprem nedeniyle Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı

Yunanistan’da GSM operatörleri, deprem nedeniyle Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı
Son Güncelleme :

13 Şubat 2023 - 10:23

60 views

Cosmote ve Vodafone Yunanistan’dan yapılan açıklamalarda, Türkiye ve Suriye’deki yakınları ile görüşmek isteyenler için görüşme ve mesajların ücretsiz olacağı açıklandı.

Bu kapsamda, Türkiye’de bulunan Cosmote ve Vodafone Yunanistan abonelerinden de konuşma, kısa mesaj ve internet için roaming ücreti talep edilmeyecek.

Vodafone Yunanistan, ücretsiz iletişim hizmetinin 13 Şubat’a, Cosmote ise 14 Şubat’a kadar devam edeceğini bildirdi. Vodafone Yunanistan, kurum olarak depremzedelere destek verirken, çalışanlarına da depremzedeler için açılan yardım kampanyasına katılma çağrısında bulundu.

YEMEK SİPARİŞLERİNDE DE DEPREMZEDELERE DESTEK

Yunanistan’ın en sık kullanılan yemek sipariş sitesi “e-food” da siparişlerde, depremzedeler için 1 euro bağış seçeneği ekledi.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.