Yalova’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı « Haber Yalova TV

15 Mayıs 2024 - 20:56

Yalova’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2023 - 7:29

55 views
Yalova’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Yalova’da bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yakalanan 2 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalova Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinden çalınan 2 bilgisayar, 2 fotoğraf makinesi, kamera, harici bellek ve robot kamera kumanda cihazıyla ilgili S.A.P. ve M.K’yi gözaltına aldı. Çalıntı eşyalar işyeri sahibine teslim edildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

Yalova’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

YALOVA Yalova’da bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yakalanan 2 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Yalova Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Mahallesi Muammer Aksoy Sokakta faaliyet gösteren bir işyerinden 2 bilgisayar, 2 fotoğraf makinesi, kamera, harici bellek, robot kamera kumanda cihazı çalınması olayıyla ilgili S.A.P. ve M.K’yi gözaltına alındı. Şahıslardan ele geçirilen çalıntı 2 bilgisayar ve harici bellek bulunarak işyeri sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı burada çıktığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.