Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: Çadırda 20 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi « Haber Yalova TV

29 Nisan 2024 - 19:05

Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: Çadırda 20 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2023 - 7:44

57 views
Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: Çadırda 20 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda Sugören köyü yakınlarında bir çadıra operasyon düzenledi. Operasyonda, B.B.K’nin çadırında 20 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan B.B.K. tutuklandı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda Sugören köyü yakınlarında bir çadıra operasyon düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, sürdürülen istihbari çalışmalar neticesinde, B.B.K’nin Sugören köyü yakınlarında ormanlık alana kurduğu çadır içerisinde uyuşturucu madde sattığı bilgisine ulaşan ekipler çadıra operasyon düzenledi.

Operasyonda B.B.K, M.S’ye uyuşturucu madde sattığı esnada suçüstü yakalandı.

Çadırda yapılan aramada, 20 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.B.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.