Karamürsel’de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı « Haber Yalova TV

29 Nisan 2024 - 11:00

Karamürsel’de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı

Son Güncelleme :

08 Eylül 2023 - 9:34

55 views
Karamürsel’de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde otomobilin çarptığı kişi ağır yaralandı. Kazada yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde otomobilin çarptığı kişi yaralandı.

D-130 kara yolunda Yalova yönüne giden S.O’nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobil, Dereköy mevkisindeki kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan Ç.A’ya (24) çarptı.

Kazada ağır yaralanan Ç.A, olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edilen Ç.A’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Yalova yönündeki ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanırken, otomobil sürücüsü S.O. ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.